Advert
as

7 Yaşındaki Çocuğa Kamyon Çarptı

7 Yaşındaki Çocuğa Kamyon Çarptı

Muş istikametinden Bingöl istikametine gitmekte olan özel bir şirkete ait kamyon aniden yola çıkan çocuğa çarptı.

Yeşilova Mahallesi Aşağı Barakalar Mevkiinde seyir halinde olan kamyonun aniden yola çıkan çocuğa çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre Kaza, Muş istikametinden Bingöl istikametine gitmekte olan A.U. yönetimindeki 06 GC 2113 plakalı kamyon, Yeşilova Mahallesi Aşağı Barakalar mevkiinde annesinin elinden çıkıp aniden yola koşan 7 yaşındaki U.U.’ya çarptı. Olay yerine çağrılan ambulans ile önce Solhan Devlet Hastanesine ardından da Bingöl Devlet hastanesine sevk edildi. Çocuğun hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

 

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum