Advert
as

ÇKS Başvuruları 30 Haziran’da Son

ÇKS Başvuruları 30 Haziran’da Son

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; 2019 üretim yılı çiftçi kayıt sistemi (ÇKS) başvurularının 30 Haziran’da sona ereceği belirtildi.


Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; 2019 üretim yılı çiftçi kayıt sistemi (ÇKS) başvurularının 30 Haziran’da sona ereceği belirtildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle;  “30 Aralık 2014 tarih ve 29221 sayılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 1/2 maddesinde "Üretim yılına ilişkin çiftçi başvuruları üretim yılının 30 Haziran tarihinde sona erecektir. Çiftçilerin bu tarihten sonra sahip oldukları veya kiraladıkları tarım arazileri hariç olmak üzere ÇKS'ye yeni bir çiftçi ve arazi kaydı yapılamaz." denilmektedir. 2019 Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Kayıt Başvuruları 30 Haziran 2019 tarihinde bitecek olup, ÇKS başvurusu yaptırmamış olan çiftçilerimizin 30 Hazirana kadar başvurularını yaptırmamaları halinde Mevzuat hükümleri gereğince 2019 Üretim sezonuna ait tarımsal desteklemelerden faydalanamayacaklardır. Çiftçilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için 30 Haziran 2019 tarihine kadar bağlı bulundukları İl/İlçe Müdürlüklerimize şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Tüm Çiftçilerimize duyurulur.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum