Advert
as

Kan Bağışında 220 Ünite Kan Toplandı

Kan Bağışında 220 Ünite Kan Toplandı

Kızılay tarafından ilçemizde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 220 Ünite kan toplandı.

Solhan Ziraat Bankası önünde kan bağışı kabul eden araca çok sayıda vatandaş, kan bağışında bulundu. 

Vatandaşlar, Kızılay tarafından kurulan kan bağışı aracına yoğun ilgi gösterirken, 250 başvurunun alındığı bunun 30’una ret verilirken toplamda 220 ünite Kan bağışı yapıldı. Katılımcılar arasında onuncu kez kan bağışında bulunan 7 vatandaşımıza Bronz Madalya takdim edildi. 

Diyarbakır Kan Bağış Merkezi Kan Bağış Kazanım Uzmanı Süleyman Koç, “Salı ve Çarşamba günü Solhan ilçemizde yapılan kan bağış faaliyetinde 220 ünite kan bağışı alınmıştır. Kan bağış faaliyetinde bize destek olan Solhan Kaymakamı Sayın Fatih Okumuş’a, Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Zülfü Çalışkan’a, Solhan İlçe Müftüsü Sayın Muharrem Dutar’a, Solhan Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Murat Döğer’e, Solhan Belediyesine, Sivil toplum kuruluşlarına ve tüm Solhan halkına teşekkürü bir borç biliriz. Sizler sayesinde hastanelerde umutla kan bekleyen hastaların mağduriyetleri azaldı.” İfadelerini kullandı.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum