Advert
as

Müftü Dutar,“Camilerimiz Cıvıl Cıvıl”

Müftü Dutar,“Camilerimiz Cıvıl Cıvıl”

Yaz Kur’an Kurslarının önemine vurgu yapan İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, ebeveynlerin çocuklarını Kur'an kurslarına getirmesi gerektiğini belirterek, “Camilerimiz, cıvıl cıvıl”dedi.

 

İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, anne babaların çocuklarını yaz Kur'an kurslarına göndermesi uyarısında bulundu.

 

Camilerin, cıvıl cıvıl olduğunu belirten Müftü Dutar, “17 Haziran Pazartesi günü Yaz Kur'an Kurslarımızın başlamasıyla cami ve Kur'an Kurslarımız çocuklarımızla şenlendi. Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kur'an Olsun! parolasıyla başlayan kurslarımıza ilgi çok güzel durumda. Geçen seneden daha fazla öğrencimiz şu an kurslarımıza devam etmektedir. Solhan'da halihazırda 2800 öğrencimiz bilfiil Kur'an ve ahlakıyla hemhal olmaktadır. Bu öğrencilerimizden 400 öğrenci okul öncesi çağ olan 04-06 yaş, 150 öğrenci de 19-20 yaşlarında olduğu görülmüştür. Yani bu yaz hem çocuklar ve hem de gençlerimize Allah'ın kitabını ve Resulünün ahlakını öğretmek üzere 153 hocamız seferber olmuş durumdadır. Anne-babalardan istirhamımız 09 Ağustos Cuma gününe kadar çocuklarımızı kurslarımıza gönderelim. Emanetiniz emanetimizdir.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum