Advert
as

Tefecilikten 3 Şüpheli Tutuklandı

Tefecilikten 3 Şüpheli Tutuklandı

Bingöl'de tefecilik yaptıkları belirlenen şahıslardan 3'ü tutuklanırken, 10 şüpheli ise serbest bırakıldı.


Bingöl Valiliği,  tefecilikten gözaltına alınan 13 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, 10'nunun serbest bırakıldığını bildirdi.

 

Valilik açıklamada, "Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, 6 ay süren projeli çalışmalar sonucunda; Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Kurulan Örgüte Üye Olmak, Örgüte Yardım Etmek, Nitelikli Yağma, Tefecilik ve Suçtan Elde Edilen Mal Varlığı Değerinin Aklanması olaylarına karışan şahıslara yönelik 28 Haziran 2019 günü Bingöl Merkez ve İstanbul ilinde yapılan eş zamanlı operasyonda 13 şüpheli yakalanmıştır. KOM Şube Müdürlüğünce ifadesi alınarak 1 Temmuz 2019 tarihinde adli makamlara sevk edilen; M.B, H.B, ve H.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

 

Açıklamada diğer şüphelilerden 7 kişinin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı, 3 kişinin ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum