Advert
as

Aranan 141 Şahıs Yakalandı

Aranan 141 Şahıs Yakalandı

Bingöl Valiliği, Haziran ayında yapılan asayiş operasyonlarında arama kaydı olan 141 kişinin yakalandığını bildirdi.

Bingöl'de haziran ayında yapılan asayiş operasyonlarında arama kaydı olan 141 kişi yakalandı.

 

Valilik açıklamasında, "Kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin Haziran ayında yapmış olduğu çalışmalarda, Birden Fazla Kişi İle Birlikte Konutta Silahla Yağma suçundan hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan E.B., Silahla Yağma, Çocuğun Cinsel İstismarı suçlarından haklarında 8 yıl 4 ay ve 8 yıl kesinleşmiş hapis cezaları ve aranma kayıtları olan K.B., K.D., Kasten Öldürme, Bina Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçlarından haklarında 7 yıl 6 ay ve 6 yıl 3 ay hapis cezaları ve aranma kayıtları olan F.T. , İ,P.  adlı şahıslar yakalanmıştır." denildi.

 

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:"Hırsızlık, Haksız Yere Elde Bulundurulan Anahtarla Kilit Açmak Suretiyle Hırsızlık, Hırsızlık, Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yaralama, Aletle Kilit Açmak Suretiyle Hırsızlık suçlarından haklarında 4 yıl ile 5 yıl 7 ay arasında değişen kesinleşmiş hapis cezaları ve aranma kayıtları olan E.G., E.K. ,İ.G. , M.K. , O.A. , O.Ç. , V.K. , E.E. , M.Ş. , M.A.Ç. , M.B. , T.G. Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yaralama, Dolandırıcılık, Kilitlemek Suretiyle Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Olarak Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlama, İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme, hizmet Nedeni İle Güveni Kötüye Kullanma, Hakaret, Silahla Tehdit, Birden Fazla Kişi İle Tehdit suçlarından haklarında 1 yıl 1 ay ile 3 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları ile aranma kayıtları bulunan F.A. , M.B. , A.C. , A.K. , A.Y. , B.T. , M.B. , M.E. , O.M. , S.A. , F.Ç. isimli şahıslar ile Hizmet Nedeni İle Güveni Kötüye Kullanma Çekle İlgili Karşılıksızdır İşleminin Yapılmasına Sebebiyet Verme, Mala Zarar Verme, Hakaret, Basit yaralama, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak, Dolandırıcılık, suçlarından haklarında 859 bin TL' ye kadar para cezası ve diğer asayişe müessir suçlardan aranma kayıtları bulunan toplam 141 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmişlerdir. 2018 yılının ilk altı ayına göre 2019 yılında yakalama oranı yüzde 50 oranında artmıştır."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum