Advert
as

Sığınaklarda Patlayıcı Madde Ele Geçirildi

Sığınaklarda Patlayıcı Madde Ele Geçirildi

Yayladere’de PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 sığınak tespit edildi, sığınaklarda patlayıcı madde ele geçirildi.


Yayladere İlçesinde PKK’ya yönelik devam eden operasyonlarda 3 adet sığınak tespit edildi. Sığınaklarda bir adet basma düzenekli el yapımı patlayıcı ele geçirildiği belirtildi.

 

Konuya ilişkin Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bingöl ili Yayladere ilçesi kırsalında Kığı Jandarma Komando Alay Komutanlığı tarafından 04 Temmuz 2019 tarihinde icra edilen operasyon sonucunda, 3 ayrı sığınak içerisinde bir adet basma düzenekli EYP ve çok miktarda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir." denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum