Advert
as

Dağdan Yuvarlanan Şahsı AFAD Ekipleri Kurtardı

Dağdan Yuvarlanan Şahsı AFAD Ekipleri Kurtardı

​Sülbüs Dağına tırmanırken dengesini kaybedip yuvarlanan vatandaş, AFAD ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.


Yayladere ilçesinde bulunan Sülbüs Dağına tırmanırken dengesini kaybedip yuvarlanıp yaralanan vatandaşı AFAD ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. 

Konuyla ilgili AFAD Bingöl İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “AFAD İl Müdürlüğümüze gelen bir ihbar ile Yayladere İlçesi Sülbüs Dağına spor ve mantar toplama amacıyla giden Elazığ nüfusuna kayıtlı 5 kişilik arkadaş grubu dağın zirvesine tırmanırken aralarından birinin erimeyen kar nedeniyle ayağının kayması sonucu dağın eteklerine kadar yuvarlanarak, yaralandığı ihbarı alındı. Olay yerine intikal eden 4 kişilik Arama Kurtarma Ekibimiz yaralı vatandaşı mahsur kaldığı yerden alarak 112 Ambulans ekibine teslim etti.” denildi. 

Acil 112 Sağlık ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum