Advert
as

Şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Okundu

Şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Okundu

İlçemizde 15 Temmuz Şehitleri anma programı kapsamında tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Okundu.


Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve beraberindekiler "15 Temmuz ve Milli Birlik Günü" programları kapsamında mezarlık ziyareti yaptı. Mezarlık ziyaretinde 15 Temmuz şehitleri ve bütün şehitler için İlçe Müftüsü Muharrem Dutar tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

                                

Ziyarete Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Fuat Panavur, İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Emniyet ve Jandarma yetkilileri ile Kurum amirleri katıldı.

 

Mezar ziyareti bitiminde Başkan Yıldız ve beraberindekiler “15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı" kapsamında Solhan Merkez Ulu Camiinde okutulan Mevlid-i Şerif Programına katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum