Advert
as

TMO Buğday Alımına Başladı

TMO Buğday Alımına Başladı

Bingöl Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaarslan, Toprak Mahsulleri Ofisi`nin (TMO) Bingöl`de buğday alımlarına başladığını açıkladı.


Bingöl’de Toprak Mahsulleri Ofisi buğday alımlarına başladı. Bingöl Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaarslan, üreticilerin mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin aldığını belirtti.

 

Alımlar BİNAŞ yem fabrikasında yapılıyor 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Muş Şubesi`nin Bingöl`e gelerek BİNAŞ Yem Süt Fabrikası`nda büro açtığını belirten Karaarslan, 16 Temmuz 2019 Salı günü itibarı ile randevu alınarak buğday alımlarına başlanacağını açıkladı. 

Çiftçilere buğdaylarını Toprak Mahsulleri Ofisine satabileceklerini hatırlatan Karaarslan, “Üreticilerimizin mağdur olmaması için bir takım tedbirler alındı. Ofis üreticilerin randevularına göre alım yapılacaktır. Hasat sezonunun bereketli ve hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Randevu zorunluluğu var 

Çiftçilerin ofisten randevu alması gerektiğini belirten Karaarslan, “Çiftçilerimiz randevularını aldıktan sonra BİNAŞ Fabrikası merkezinde açılan toprak mahsulleri ofisine kimlik ve banka cüzdanları ile başvuru yaparak buğdaylarını teslim edebilirler.” şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum