Advert
as

Uzman Çavuş Ok, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Uzman Çavuş Ok, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu Solhanlı Uzman Çavuş Şinasi Ok hayatını kaybederken, Mehmet S. de yaralandı.

 

Solhanlı Uzman Çavuş Şinasi Ok (27) yönetimindeki 01 HA 267 plakalı otomobil Tatvan-Ahlat Karayolu TOKİ mevkiinde şarampole yuvarlandı.

 

Kaza, Tatvan-Ahlat Karayolu TOKİ mevkiinde meydana geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, AFAD ve ambulanslar sevk edildi. Araçta sıkışan yaralı Mehmet S. ise çevredekilerin de yardımıyla çıkarılarak ambulansla Bitlis Tatvan Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. Trafik kazasında vefat eden Uzman Çavuş Şinasi Ok'un Solhan Murat Köyü nüfusuna bağlı olduğu öğrenilirken, Bitlis Devlet Hastanesinde tedavisi süren Mehmet S.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisine erişildi.

Vefat eden Uzman Çavuş Şinasi Ok’un cenazesi Murat Köyünde defnedildi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum