Advert
as

Kur’an Kursu Öğrencileri, Trafik Eğitimi Aldı

Kur’an Kursu Öğrencileri, Trafik Eğitimi Aldı

Solhan İlçe Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere trafik eğitimi verildi.



Eğitim öğretim döneminde 'Eğitim küçük yaşta başlar' diyerek, öğrencilere ders vakitlerinde trafik eğitimi veren İlçe Emniyet personelleri, yaz ayında da Emniyet Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Bakanlığı iş birliği çerçevesinde Kur'an kursu öğrencileriyle bir araya gelerek trafik eğitimi vermeye devam ediyor. 

Solhan İlçe Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları, Solhan Ulu Camii'nde Kur'an Kursuna katılan yaklaşık 180 öğrenciye trafik kuralları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Uygulamalı olarak görsellerle birlikte yapılan eğitimde, yaya geçitleri kullanımı, trafik ışıkları, okul servislerine binme ve inme sırasında dikkat edilmesi gereken konular altı çizilerek anlatıldı. 

Çocukların küçük yaşta trafik eğitimi almalarının, toplum açısından sosyal yaşam alanlarındaki yaşanılır bir hayat ve yaşanılır bir trafik açısından çok önemli ve mühim olduğuna değinen İlçe  Müftüsü Muharrem Dutar "Bizler trafiğe çıktığımızda, aracın içerisinde bulunan çocuklarımızı arka tarafa oturtarak, nasıl ki çocuklarımızı gözeterek önemsiyorsak, aynı şekilde yoldan geçen yayalar için de aynı özeni gösterip dikkatli olmamız gerekir. İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve Diyanet İşleri Başkanlığımız ortak yürüttüğü iş birliği çerçevesinde Emniyet personeli arkadaşlar Kur'an kursu öğrencilerimizle bir araya geldi. Bu verilen eğitimlerin ve bilgilerin gerçekten çocuklarımız için faydalı olacağına inanıyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum