Advert
as

Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası Başladı

Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası Başladı

Yaz Kur'an Kursları arası Futbol turnuvası Recep Tayyip Erdoğan stadında ilk oynanan maçlarla başladı.

12 takımın katıldığı ve Solhan Kültürel Atlı Spor Kulübünün destek ve katkılarıyla düzenlenen Yaz Kur'an Kursları arası Futbol Turnuvası Recep Tayyip Erdoğan stadında ilk oynanan maçlarla başladı.

Turnuva ile ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Muharrem Dutar,”Bu tür etkinlikler Kur'an Kurslarımıza ve camilerimize ilgiyi artırıyor. Bu sene Yaz Kur'an Kurslarına ilgi üst düzeyde. Üç bin öğrencinin devam ettiği Kurslarımızda piknik, gezi, bilgi yarışması ve futbol turnuvası düzenleyerek ilgiyi canlı tutmaya çalıştık. Hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize, futbol turnuvasına katkı sunan kulüp başkanı Abdullah Beye teşekkür ederim. Futbol maçları sayesinde kardeşlik bağları kuvvetlenecek ve kaynaşma sağlanacaktır.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum