Advert
as

Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı Düzenlendi

Solhan Merkez ve köylerde Yaz Kur'an kurslarına devam eden çocuklar için Arakonak Ulu Camii de kapanış programı düzenlendi. Programda yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Arakonak Beldesi Ulu Camii de Yaz Kur'an Kursları kapanış programı düzenlendi. Program Arakonak Beldesi Kur'an kursu ve cami öğrencileri tarafından ifa edildi. Program Kur'an tilaveti, mevlid-i şerif, ilahiler, Veda Hutbesi, kısa sureler ile devam etti.

Arakonak Ulu Camii'de düzenlenen programda konuşan İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, Yaz Kur'an kurslarına gösterdikleri ilgiden dolayı, kurs hocalarına, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Dutar yaptığı konuşmada;"Sekiz haftalık Yaz Kur'an kurslarımız bugün sona erdi. Yaz tatilinde Allah'ın kitabını öğrenmek, Peygamberimizin ahlakıyla tanışmak için camilere ve Kur'an kurslarına geldiniz. Emek sarf ettiniz. Çalıştınız, gayret ettiniz. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Bu kurslarda görev yapan tüm hocalarımıza fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kıymetli anne-babaların ellerinden öpüyoruz. Sevgili öğrencilerimize bir ömür boyu Kur'anın nurundan ayrılmadan hayırlı bir hayat yaşamayı Rabbimden niyaz ediyor, yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi ve bu salonda bugün gösteri yapan yavrularımızı, hocalarımızı tebrik ediyorum." dedi.

 

Geçen hafta düzenlenen “Ödüllü Dini Bilgiler Yarışması” sonuçları açıklandı. Buna göre,

 

Lisede okuyan erkekler arası yarışmada;

1.       Muhammed Yuşa Yıldırım-Yenibaşak Yeni Mah. Camii

2.       M. Emin Coşkun-İmam Gazali Camii

3.       Semi Tunç-İmam Şafii Camii

 

Lisede okuyan kızlar arası yarışmada;

1.       Fatma Tunç-Elmasırtı Köyü Camii

2.       Esma Doğu- Boğlan Kız Kuran Kursu

3.       Niğda Yanılmaz- Yenibaşak Yeni Mah. Camii

 

İlkokul ve Ortaokulda okuyan erkekler arası yarışmada;

1.       Ebubekir Aytaç-Yeni Mah. Camii

2.       Ö. Faruk Akçabey- Barbara Camii

3.       Muhsin Güllü- Boğlan Camii

 

İlkokul ve Ortaokulda okuyan Kızlar arası yarışmada;

1.       Gülcan Dikgöz- Arakonak Kız Kuran Kursu

2.       Sema Görünen- Hidayet Camii

3.       Beyzanur Çalışkan- Merkez Kuran Kursu

 

Derecede birinci olanlara 750 TL, ikinci olanlara 500 TL, üçüncü olanlara ise 250 TL para ödülü ile dereceye giren tüm öğrencilere kitap seti ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

 

Öğrencinin yaptığı dua ve ikram ile program sona erdi.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum