Advert
as

Bingöl'e 400 Yataklı Hastane Yapılacak

Bingöl'e 400 Yataklı Hastane Yapılacak

Bingöl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, Bingöl Devlet Hastanesi yanına inşa edilecek olan 400 yataklı Bingöl Devlet Hastanesi hizmet binasının proje ihalesinin gerçekleştirildiğini söyledi.

Bingöl Devlet Hastanesi mevcut hizmet binası yanına yapılacak olan ve Bingöl'ün sağlık ihtiyacını büyük ölçüde giderecek olan 400 yataklı Bingöl Devlet Hastanesi hizmet binası proje ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde yapıldı.

Gündoğdu, ihalenin sonuçlandığını ve itiraz süresinin akabinde yüklenici firma ile sözleşme imzalanacağını belirterek, "Sözleşme imzalandıktan sonra Sağlık Bakanlığı yetkilileri ve yüklenici firma ilimize gelerek yerinde değerlendirme yapılacaktır. 6 ay içerisinde projesi hazırlanacak akabinde Hastanemizin yapım ihalesi gerçekleştirilecektir. Mevcut hastane ile birlikte toplam yatak kapasitesi 650'nin üzerine çıkacak olan hastanenin tamamlanmasıyla birlikte ilimizin önümüzdeki 30-40 yıllık sağlık tesisi ihtiyacı giderilmiş olacak.” dedi.

Temmuz ayı başında da İl Sağlık Müdürlüğü olarak Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle hastane ihtiyaçları konusunda toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Gündoğdu, “Bundan sonraki süreçte de yüklenici firma ile de görüşmelerimiz devam edecek. Hastanenin eksiksiz ve modern olarak hizmet görmesi konusunda gerekli gayret ve özen gösterilecektir. İlimize hayırlı uğurlu olmasını diler, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim." şeklinde konuştu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum