Advert
as

Murat Nehrinde Boğulma Vakası: Bir Ölü

Murat Nehrinde Boğulma Vakası: Bir Ölü

Bozkanat Köyü mevkiinde Murat Nehrine giren ve aynı zaman bacanak olan iki vatandaştan biri boğularak hayatını kaybetti.

Boğulma olayı, İlçemiz Bozkanat Köyü mevkiinde Murat nehrinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emrullah Görgüze ile bacanağı olan İbrahim Aleci adlı iki vatandaş yüzmek için baraj suyuna girdi. Bilinmeyen bir nedenden dolayı iki arkadaş dengelerini kaybederek suya kapıldı. İbrahim Aleci adlı vatandaş hayatını kaybederken, Emrullah Görgüze adlı vatandaşın ise kurtarıldığı belirtildi.

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine Jandarma ve acil 112 ile UMKE ekipleri sevk edildi. Ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine sevk edilen Emrullah Görgüze taburcu edilirken, hayatını kaybeden İbrahim Aleci ise toprağa verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum