Advert
as

Solhan’da Askom Toplantısı Düzenlendi

Solhan’da Askom Toplantısı Düzenlendi

Solhan Devlet Hastanesinde 2019 yılı Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı gerçekleştirildi.

 

İlçe Devlet Hastanesinde 2019 yılı Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı, Bingöl İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi.

 

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu Başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, hastane yöneticileri ve ilgili personelin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 112 Acil Sağlık Hizmetine ilişkin sorunlar ve çözüm yolları ile Acil Sağlık Hizmetlerinin genel bir değerlendirmesi yapıldı.

 

Toplantıda, hasta odaklı çalışmalar, il dışı sevkler, hastane acil servisleri hasta nakilleri ile ilgili standart belirleme işlemleri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve Hastanelerin Acil Servis çalışanlarının Bölgesel nitelikli Temel Modül Eğitimleri, Hava Ambulansı ile ilgili İl sağlık Müdürlüğünce yapılan çalışmalar ve geliştirilmesi gereken konular görüşülerek karara bağlandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum