Advert
as

Solhan Atlı Spor Kulübü 28 Ağustos’u Kutladı

Solhan Atlı Spor Kulübü 28 Ağustos’u Kutladı

28 Ağustos Solhan’ın Kurtuluşu münasebetiyle Solhan Atlı Spor Kulübü koordinesinde Kültür Merkezinde Program düzenlendi.

Solhan Atlı Spor Kulübü tarafından 28 Ağustos Solhan’ın Kurtuluşu münasebetiyle Kültür Merkezinde Program düzenlendi.

 

Programa Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Atlı Spor Kulübü Başkanı Abdullah Kurtaran, Müftü Vekili Osman Numanoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, İl Encümenleri ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız;“Bugün ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünü hem de Solhan’ımızın işgalden kurtuluşunun 102. yıl dönümlerini kutladık, tekrardan kutlu olsun. Bu vatanı, bu toprakları bize bırakan atalarımızdan Allah razı olsun, her birini mekânlarını cennet eylesin. Her şehidin şahadetlerini kabul etsin. Bu toprakları kolay vatan edilmediğini aslında çok net bilmemiz gerekiyor. Bizlerinde gelecek nesillere bunu daha iyi taşıma adına da mücadele etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Solhan Belediyemiz, Solhan Müftülüğümüz ve yine Solhan Atlı Spor Kulübümüzün ortaklaşa tertipledikleri etkinlikler neticesinde bugün dereceye giren kardeşlerimize ödüllerini takdim etmiş olacağız. Bizler göreve geldiğimizden bu yana gerçekten sosyal, kültürel etkinliklere çok önem verdik. Bu neticede de çok büyük başarılı programlar tertiplendi. Ben emeği geçen bütün kardeşlerime bir kez daha buradan teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bundan sonraki süreç içinde gençlerimizin önünü açabilme adına her türlü sosyal, kültürel, sportif aktivitelerin kurum olarak sonuna kadar destek olacağımıza buradan bir kez daha değinmek istiyorum. İnşallah hep birlikte daha yaşanılabilir bir Solhan hedefiyle mücadelemizi ortaya koyacak ve inşallah Solhan’ımızı hep birlikte yeni nesillere en iyi şekilde teslim edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Tekrar katılımınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Dereceye giren bütün takımları bir kez daha kutluyorum, saygılarımı muhabbetlerimi sunuyorum, Allah'a emanet olun.” ifadelerini kullandı.

Solhan Atlı Spor Kulübü Başkanı Abdullah Kurtaran; “Sayın Büyüklerim, geleceğimiz gençlerimiz, bugüne kadar elimizden geldiği kadar imkânlarımızla aramızda olan Belediye Başkanımızın da iki yıldır desteğiyle Solhan’a gerçekten büyük katkı yaptığımızı düşünüyoruz. Siz değerli büyüklerimizi örnek alarak, bizde sizlerin mirasçıları olarak, Solhan’a gençlerimizi dâhil ederek bu güzel faaliyetleri iki yıldır yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Bu anlamda siz değerli büyüklerim, değerli genç kardeşlerim, hepinizin yüreğinize sağlık bu programda da bizi yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Siz çok güzel şeylere layıksınız. Değerli büyüklerimize de teşekkür ediyorum. Çok sağ olun var olun Allah razı olsun.” dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu; “Bugün Solhan’ımızın Kurtuluşunun yıl dönümü ile Zafer Bayramımızın yıl dönümünü tebrik ediyorum. Atlı Spor Kulübümüz, Belediyelerimizin, hocalarımızın, Gençlik Merkezi Müdürümüzün destekleri ile bir takım faaliyetler icra ettiler. Bu faaliyetlerin bir tanesi de camilerimiz arası düzenlenen futbol turnuvası. Turnuvada dereceye giren kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu faaliyetlerin her zaman yapılmasında bugüne kadar destek olduğumuz gibi bundan sonrada destek olacağımızın sözünü veriyorum. Bütün kurumlarımız bütün faaliyetlere gerekli desteği gösteriyorlar, ben onlara teşekkür ediyorum.  Programınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.”dedi.

 

Program yapılan turnuvalar sonucu dereceye giren takımlara ve bireysel olarak gençlere verilen kupalar ve madalya töreniyle son buldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum