Advert
as

Solhan Beşir Derneği Aşure İkram Etti

Solhan Beşir Derneği Aşure İkram Etti

Beşir Derneği, Muharrem ayı nedeniyle Cuma Namazı sonrası Ulu Camii önünde halka aşure dağıttı.


 

Muharrem ayının güzelliklerini vatandaşla paylaşma düşüncesi ile Beşir Derneği, Cuma namazı çıkışı Ulu Camii önünde yaklaşık 1000 kişiye aşure dağıttı. 

Halkla bütünleşmeyi çok önemsediklerini belirten Dernek Yetkilisi; “Hicri yılbaşımızın ve aşure gününün tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Muharrem ayımız inşallah birlikteliğimize vesile olur, birlik ve beraberliğimizi pekiştirir,  zaten burada gördüğümüz ortamda bunun bir göstergesidir.” şeklinde konuştu. 

Cuma günü yapılan etkinlikteki aşure ikramını kabul eden vatandaşlar da Beşir Derneği yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederek, "İçinde kardeşlik, dostluk ve paylaşım olan bu güzel ayı yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu güzel organizasyon için yetkililere teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum