Advert
as

Aday Öğretmenler için, 55 Fidan Dikildi

Aday Öğretmenler için, 55 Fidan Dikildi

Solhan Atatürk Ortaokulu bahçesine Nisan ayında ilçemize atanan 55 aday öğretmen için, 55 fidan dikildi.


 

2019 Nisan ayında ilçemize ataması gerçekleşen stajyer öğretmenlerden Sümeyye Kambur, Samsun’da fidan yetiştiriciliği yapan ailesinin katkılarıyla, geçen yıl ilçemizde Eğitim ve Öğretime açılan Atatürk Ortaokulu bahçesine 55 aday öğretmen için 55 fidan dikildi.

 

Samsun’dan İlçemize getirilen 55 fidan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Okul Müdürü Emin Bulut, Sümeyye Kambur ve ilçemize atanan aday öğretmenler eşliğinde okul bahçesine özenle dikildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, “2019 Nisan ayında ilçemize ataması yapılan 55 aday öğretmenimiz için arkadaşlarımız tarafından oluşturulan proje kapsamında her aday öğretmenimiz için bir fidan dikme talebinde bulundular. Bizlerde ilçemizde geçen sene Eğitim-Öğretim’e açılan Atatürk Ortaokulu bahçemizin uygun olduğunu belirterek fidanları toprakla buluşturduk. Böyle anlamlı projeye öncülük ettiği için Sümeyye Öğretmenimize ve diğer aday öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilere hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

İlçemize atanan Aday Öğretmen Sümeyye Kambur ise, “Ailem ile birlikte yetiştirdiğimiz fidanlarla Ülkemin yeşillenmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz.  Buraya ilk geldiğimde daha yeşil bir Solhan hayal ettim. İlk başta ailemin desteği ile bu projeyi gerçekleştirebileceğime inandım. Projemizi ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Hocam ile paylaştığımda onunda bu konuda olumlu tutumu ile fidanları getirdik. Nisan ayında Solhan'a gelen 55 öğretmen arkadaşım ile birlikte Okullarımızı Yeşillendiriyoruz diyerek 55 fidanı toprakla buluşturduk. Projemizde yanımızda olan İlce Milli Eğitim Müdürümüz Ali İhsan Yanılmaz hocama, aileme ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Okul idaresinden yapılan açıklama ise,”İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali İhsan Yanılmaz'a, fidanları temin eden Sümeyye Kambur ve arkadaşlarına çok teşekkür ederiz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum