Advert
as

Öksüz ve Yetim Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Öksüz ve Yetim Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Solhan’da Öğretmenler ve Eğitimcilerin anılarından oluşan kitabın gelirleri 140 yetim ve öksüz öğrenciye ulaştı.


Geçmiş yıllarda Solhan’da öğretmenlik yapmış olan ve şuan eğitimci olarak devam eden öğretmenlerin anılarından oluşan " Dünden Bugüne Solhan’daki Öğretmenler ve Eğitimciler" kitabından elde edilen gelirler 140 yetim ve öksüz öğrenciye ulaştırıldı.

 

Proje Koordinatörü Hüseyin Artunç Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Mobilya Tasarım Hocası Onur Çelik,“Solhan'daki öğretmenler ve Eğitimciler” kitabımızın 600 adete yakını satılmıştır. Satılan kitaplardan Solhan’daki Yetim ve Öksüz olan 140 ilk okul, Orta okul ve Lise Öğrencisine eğitim malzemeleri dağıtılmıştır. Haftaya da Solhan ilçemizde bulunan 25 öğrencilerimize ve Muştaki 40 tane yetim öksüz kardeşlerimize eğitim malzemelerini dağıtmayı planlıyoruz... Kalan 400 kitabımızın satışı için sizlerden yine destek bekliyoruz... Duyarlılığından dolayı herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum