Advert
as

Milli Takım Seçmelerinde Solhanlı Sporcu 4. Oldu

Milli Takım Seçmelerinde Solhanlı Sporcu 4. Oldu

Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'na gidecek milli takımı belirlemek için Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde düzenlenen seçmelerde Yüksel Gültekin 4. oldu.


Arjantin'de yapılacak Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'na gidecek milli takımın belirlenmesi amacıyla Başiskele'de seçme yarışması düzenlendi. Seçmelerde U20 ve büyükler kategorilerinde yarışmalar yapıldı.

 

Büyük erkeklerde 10.6 km’lik parkurda Solhanlı sporcu Yüksel Gültekin son 150 metreye ikinci girmesine rağmen zeminin azizliğine uğrayarak ayağının kayması sonucu 37.06’lık süre ile seçmeleri dördüncü sırada tamamladı.

 

U20 kategorisinde ise 6.4 km’lik parkuru Solhanlı sporcu Yasin Birgin 26.38’lik süre ile 22. Sırada bitirdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum