Advert
as

Okul Yolu, Tek Yön Oldu

Okul Yolu, Tek Yön Oldu

Solhan İlçe Trafik Komisyonu tarafından alınan kararla Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu ile Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinin bulunduğu yol, tek yön oldu.

 

Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulu ile Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinin bulunduğu Şehit Recep Battal Caddesi, Solhan İlçe Trafik Komisyonu tarafından alınan kararla tek yön’e çevrildi.

 

Edinilen bilgiye göre İlçe Trafik Komisyonunun almış olduğu karar neticesinde Kaymakam Ersin Ateş ortaokulu ile Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinin bulunduğu okul yolu çift şerit’ten teke düşürüldü. Komisyon kararının çıkması sonucunda Zabıtalar ile ilçe trafik ekipleri tarafından tek yön yazan tabelalar yolun girişine asıldı.

 

Araç sürücülerinin özellikle okul önlerinden geçerken daha dikkatli olmaları gerektiği, ayrıca kurallara uymayanlara 1.002 TL para cezası kesilerek cezai işlem uygulanacağı belirtildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum