Advert
as

'Emperyalistler Akıttıkları Kanlarda Boğulacaklardır'

'Emperyalistler Akıttıkları Kanlarda Boğulacaklardır'

Bingöl'de siyasi parti temsilcileri yaptıkları açıklamada, işgalci çetelerin bir Filistinli kadını vahşice katletmesini lanetleyerek, tüm emperyalistlerin akıttıkları mazlum kanında boğulacaklarını belirttiler.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler ve Saadet Partisi İl Başkanı Nusrettin Aytunç yaptıkları açıklamada, işgalci siyonistlerin Kudüs ile Ramallah arasındaki Kalendiya kontrol noktasında masum bir Filistinli kadının vahşice katledilmesini lanetlediler. 

İşgalci siyonist çetenin son zamanlarda mazlum Filistin halkını kadın erkek demeden kontrol noktalarında vahşice katlettiğini belirten parti temsilcileri, terör devleti katillerini lanetleyerek, İslam alemini Filistin davasına sahip çıkmaya çağırdılar.

 

"Sessiz kaldıkça işgalciler büyük bir cüretle katliamlarına devam edeceklerdir" 

Filistinli kadının şehadetini tebrik eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, işgal çetesinin ilk katliamının bu olmadığını ifade ederek "Yıllardır Filistinli kardeşlerimize ve genel olarak dünyanın farklı noktalarında Müslümanlara yaptıkları zulümleri ile bilinen bu işgalci rejim, biz sustukça, yapılan bu katliamlara sessiz kaldıkça, büyük bir cüretle katliamlarına devam edeceklerdir. Yeryüzünün her tarafında tüm Müslümanlar üzerinde yaşanan zulümler artık İslam ümmetine tek bir yol göstermektedir; O da vahdettir. İslam alemi birliğini ve dirliğini korumadıkça yaşanacaklar maalesef kaçınılmazdır. Medeniyetimiz bize geçmişte örnek olacak çok büyük hareketler başlatmış ve farklı etnik kimlikler ile bir arada vahdet içinde yaşamayı bize öğretmiştir. Bizler geçmişten günümüze tarihi önemseyen ve tarihin tekerrürden ibaret olduğunu savunan bir fikirden geliyoruz." şeklinde konuştu.

 

"Emperyalistler akıttıkları kanda boğulacaklardır" 

AK Parti Bingöl İl Başkanı Hanefi Güler de "Filistin ile ilgili söyleyecek öyle çok şeylerimiz vardır. Filistin başta olmak üzere birçok bölgede Müslümanlara yapılan zulmün izahı yoktur. Bundan dolayı yüreğimiz yanıyor. Ümitvar olacağız. Bu da dinimizin emridir. Amerika, Rusya ve tüm emperyalist güçler de Allah'ın izniyle akıttıkları kanda boğulacaklar. Allah'ın izniyle bu mazlumun kanı onları boğacaktır. Bu kanın hesabını Allah onlardan soracaktır. Yaralıyız, derdimiz çoktur. Allah Müslümanları bu durumda kurtarsın, birlik ve beraberliğimize vesile etsin." dedi.

 

"Yahudiler dünyanın en korkak, en barbar, en şeytan milletidir" 

Güler, "Yahudi milletinin zaten işi gücü İslam'ın doğuşundan, Hazreti Peygamber zamanından şimdiye kadar görevleri bozgunculuktur. Dünkü olayda zaten göstere göstere bir kadını bilerek silah kurşunuyla öldürmüyor. Kadını işkence çeksin diye kanını akıta akıta öldürüyor. Bu Yahudilerin işidir.  Dünyanın en korkak, en barbar, en şeytan milletidir. Allah'ın tarifiyle söylüyorum. Çok korkuyorlar, mallarından ve canlarından çok korkuyorlar." ifadelerini kullandı. 

Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Nusrettin Tunç ise işgalci terör devleti askerleri tarafından şehit edilen Filistinli kadının şehadetini tebrik ederek, barbar Siyonistlere tepki gösterdi.

 

"Filistinli kardeşlerimizin yanındayız" 

Siyonistlerin her gün Filistinli Müslümanların kanını akıtmaya devem ettiğini ifade eden Tunç, "Siyonist israil sanmasın ki Filistinli kardeşlerimiz tek ve yalnızdır. Silahlarınızla masum insanları, savunmasız yolda geçen kadınları katlederseniz! Vallahi bir gün gelir taşlar bile sizi barındırmaz, Siyonist yahudi arkamdadır diyecektir. O gün senin baban ABD seni kurtaramaz. Müslümanlar olarak Filistinli kardeşlerimizin yanındayız ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız." şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum