Advert
as

HAKSİAD Bingöl’de Temsilcilik Açtı

HAKSİAD Bingöl’de Temsilcilik Açtı

Merkezi İstanbul’da bulunan Hak Sanayici ve İşadamları Derneği (HAKSİAD), Bingöl’de temsilcilik açtı. Bingöl temsilciliğine iş adamı Yüksel Üzer getirildi.

Yurt içinde birçok il ve ilçede temsilciliği bulunan HAKSİAD, Bingöl'de de temsilcilik açtı. Temsilciliğe iş adamı Yüksel Üzer getirildi.

Derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Üzer, “Merkezi İstanbul'da bulunan derneğimiz, 2013 yılında kuruldu. 6 yıldan bu yana faaliyet içerisindeyiz. Derneğimiz yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet göstermektedir. Derneğimizin iş dünyasındaki sorunların çözümü, yeni üretim alanlarının oluşturulması ve mevcut üretimin daha kaliteli hale getirilmesi noktasında çalışmaları mevcuttur. Bizler işi sadece ekonomik olarak değerlendirmiyoruz. Genel iş ahlakı ilkelerini belirleme ve şartlara göre geliştirme öncelikli hedeflerimizdendir.”

 

“Eğitim ve öğretim, kalkınmanın temel unsurudur” 

Eğitim ve öğretim kurumlarının kurulmasını teşvik veya bizzat gerçekleştirmenin amaçları arasında yer aldığını belirten Üzer, “Biz eğitim ve öğretimi, kalkınmanın temel unsuru olarak kabul ediyoruz. Bu alanda eğitim öğretim kurumlarının kalkınmasını teşvik eder veya bizzat gerçekleştirmeye çalışırız. Burs, barınma, gıda, giyim yardımı yapmaya çalışıyoruz. Sosyal hayatın en önemli dinamiği olan ekonomiyi her yönüyle değerlendirmeye çalışıyoruz. Yurtdışı ve yurtiçinde ekonomi ile ilgilenen kuruluşlar ile temas kurarak iş dünyasına görüş ve önerilerimizi sunuyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için gerekli olan bilgileri üyelerimizle paylaşıyoruz. Yine tüzükte belirttiğimiz amaçları gerçekleştirmek amacıyla ticari işletmeler kuruyor ve kuracağız. Yatırımcılara pazar temini noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Derneğimize üye olan arkadaşlarımızın hukuki haklarının tanınması ve korunmasını sağlıyoruz. Daha bunun gibi birçok fayda gözetilerek oluşturduğumuz tüzüğümüzün amaçlarını gerçekleştirmeye çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

“İşadamlarını, derneğimize üye olmaya bekliyoruz” 

Birlikten kuvvet doğar sözü ışığında ticari ve sanayi alanında faaliyette bulunan işadamlarını HAKSİAD’a üye olmaya çağıran Üzer, sözlerine şöyle devam etti, “Güç birliği yaparak hedeflerimize daha kolay ulaşabiliriz. Sadece ticari kazanç değil, toplumun tüm katmanlarına faydalı olma adına, ‘Birlikten kuvvet doğar’ sözü ışığında işadamlarını derneğimize üye olmaya bekliyoruz.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum