Advert
as

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı

Vali Kadir Ekinci Başkanlığında, KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu toplantısı yapıldı.


Bingöl’de “KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı” yapıldı. İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya Vali Ekinci’nin yanı sıra Vali Yardımcısı V. Onur Yeniay,  İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur, KÖYDES Müdürü İsmail Solmaz ve ilgili kurum müdürleri katıldı. 

KÖYDES çalışmalarının ve bir önceki toplantıda yapılması kararlaştırılan işlerin hangi aşamada olduğunun görüşüldüğü toplantıda, bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler değerlendirildi. 

İlçe Kaymakamlıkları ile kamu kurum ve kuruluşları tarafından ‘planlanan, yapımı devam eden ve hizmete açılan projeler’ hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantı, istişarelerde bulunulması ve görüşlerin alınmasıyla devam etti. 

Toplantı, Vali Ekinci’nin yapımı devam eden projelerin takibi ve yerinde incelenmesi hususunda yetkililere verdiği talimatlar ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum