Advert
as

Solhan Spor, Basın Toplantısında Oyuncuları Tanıttı

Solhan Spor, Basın Toplantısında Oyuncuları Tanıttı

Voleybol Federasyonu Erkekler Birinci Lig B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü tüm kadrosu sezon maçların başlamasına bir hafta kala aynı masada bir araya geldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, 2019-2020 sezonundaki yönetim kadrosu ve oyuncularını düzenlenen toplantıda bir araya getirdi. 

Kampüs Kafe’de düzenlenen Basın toplantısına Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Solhan Spor Kulübü Başkanı Sebahattin İslamoğlu, Solhan Spor Kulüp Yönetimi ve Teknik heyeti, Sporcular ve Basın mensupları katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Sebahattin İslamoğlu; “Sayın Belediye Başkanımız Abdulakim Yıldız Bey, Nihat Başkanımız, Mehmet Hocamız, Yönetim kadromuz, teknik ekibimiz, sporcu arkadaşlarımız ve basın mensubu arkadaşlar toplantımıza teşrif ettiğiniz için herkese teşekkür ediyorum. 2012 yılında kurulan Solhan Spor Kulübümüz, çok kısa bir sürede çok büyük başarılara imza attığını ve öncelikle Bu süreçte görev alan Yönetim Kurulu Başkanları: Ali Rıza Serhilal, Abdulvahap Salcan,Yüksel Dere, Erdoğan Kurtaran,Ferhat Sönmez’ nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine Teşekkür ederek; "Yeni sezonda hedeflerimiz Öncelikle takımla iyi bir uyum sağlayıp, ligde başarılı, hırslı, azimli bir takım olabilmektir. Takımdan kastım, yönetim, oyuncular ve Solhan Spor’un başarısı için koşan herkesin ‘’Bu Yıl O Yıl Olacaktır’’ sloganı ile Türkiye Erkekler Voleybolu Efeler Ligine yükselmek en büyük hedefimiz olacaktır. Solhan Spor Allahın izniyle bu sezon hedefine ulaşıp Efeler Ligine adını yazdıracağı kanısındayım. İnşallah kazasız belasız bir sezon geçireceğiz. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yaptığı konuşmada Yeni yönetime ve sporculara başarılar dileyen Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ise; “Solhan Spor olarak 6 yıl gerçekten ciddi bir mücadele içerisindeyiz. Ve bunun üç sezonunu tabiri caiz ise Efeler Ligi kapısından döndük geçen sene, bir talihsizlik yaşandı. Ama Solhan taraftarlarımızı 7’den 70’e ilçe halkına kadar biz artık Voleybolu bir sosyal faaliyetten, bir sosyal etkinlikten ziyade Solhanın bir kültürü haline geldi. Çünkü herkesin kabul ettiği, bağrına bastığı bir fikir oluştu. Bizlerde bunları ayakta tutabilmek için, bu etkinliğe, bu faaliyete destek olabilmek için her türlü desteğimizi, gayretleri, çabalarımızı ortaya koyuyoruz.  Ama tabi bizde küçük bir belediyeyiz bizimle de bir yere kadar gidiyor nihayetinde. BU senede sağ olsun, arkadaşlarda yeni bir ekip oluşturdular. Yeni bir heyecan yeni bir ruh ortaya koydular ben huzurlarınızda kendilerine de teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte yeni hedefler belirleyeceğiz ve ilerleyeceğiz. En önemlisi inşallah hiç kimsenin burnu kanamadan bir sezon olsun. Bizim istediğimiz kazasız, belasız, örnek teşkil edebilecek bir takım oluşturmak ve bu takımın güzel mücadelelerini ortaya koyup sizlerin de onların desteği ile iyi mücadele edip galip gelmesini istiyoruz. Mehmet Hocam da burada daha önce bizimle çalıştı, güzel bir ilçeyiz bizlerde mümkün mertebe daha yaşanılabilir hale getirmek için mücadele ediyoruz. İnşallah el ele vererek bir bütün olarak nasıl ne gerekirse yapmak için gayret göstereceğiz. Gerçekten herkesin en iyi şekilde hem kendisini, hem ilçemizi, hem Solhan Voleybolunu temsil edeceğini temenni ediyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

 Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu; “Vahap Hocamızın, Abdullah Abrak Hocamızın kurmuş olduğu Solhan Voleybol Takımı 3’üncü ligden başladılar. Elhamdülillah 3 sezondur, birinci ligdeyiz. Ve birinci ligde oynadığımız sezonlar içerisinde de Play off oynadık. Bu süreç içerisinde gerçekten Solhan da artık voleybol bir kültürel haline geldi. Son zamanlarda gençlerimiz, voleybol ile kalkıp voleybolla yatıyorlar.  Özellikle ben şahsen bir hafta öncesinde,  içerde oynayacağınız o maçın atmosferini, o maç heyecanını merakla bekliyorum. Gerçekten bu anlamda bizi çok mutlu ediyor. Bize bu heyecanı bize yaşattığınız için kuruluşundan bugüne kadar kulübümüzede emek sarf eden destek veren herkese teşekkür ediyorum. Oyuncu kardeşimizi de tebrik ediyorum. İnşallah bu sezon bir önceki dönemde yani kuruluşundan bugüne kadar gerek başkanından, gerek yönetiminde yer alan arkadaşlarımızla beraber Nurullah Başkanımızda bir sorumluluk aldılar, hedefi büyüttüler. Ben kendilerini bu cesaretten dolayı tebrik ediyor kutluyorum. İnşallah bu kadro bu sene Solhan’ı Efeler ligine çıkaracak ben buna yürekten inanıyorum. Biz de her türlü maddi ve manevi anlamda destekçiniz olacağız İnşallah. Ben tekrardan teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun diyorum. “ dedi.

 

Solhan Spor Kulübü Baş antrenörü Mehmet Şahin ise; “Hepiniz bir çok farklı deneyim yaşadı, bu deneyimler içinde şu anki kurmuş olduğumuz kadronun tahmin ediyorum ki en rahat ve Solhan Sporu en iyi şekilde temsil edecek olan kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Her şeyden önce Allah izin verirse olacak bir şey, ama biz bütünüyle elimizden gelen her şeyi, bütün çabayı sonuna kadar sarf edeceğiz ki şu anki kadroya baktığımız zaman deneyim, dinamik, insan karakteri olarak düşündüğümüz, arkadaşlarımızın hepsi bu işi rahatça kurtarabilecek durumdalar. Allahın izniyle Allah’tan mani gelmezse yukarıya çıkma hedefini yakalayabileceğimiz bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Konuyu daha da, fazlaca anlatmak gerekli belki, sizler bu bulunduğunuz durumdaki iletişiminizin çok fazla olmadığını düşünüyorum. Voleybolla ilgili olan, kenarından, bucağından kim varsa ilgili olan artık bir Solhan gerçeğini biliyor ve farkındalar. Bakınız Bingöl demiyorum bir Solhan gerçeği var. Bu buradaki yönetim, daha önceden buraya emek vermiş yönetici, idareci, seyirci ve bize destek veren her kim var ise bütününün başarısıdır. Tabiî ki burada başkanımız, görev anlamında o anda başkanlığını ve yöneticiliğini üstlenmiş arkadaşlar fazlaca pay sahibiler. İnanın ki Bingöl’ü farklı şekilde ismen belki bilen vardır ama Solhan’ı bilen çok daha fazlaca var. Bu zaten Sporun veya Voleybol takımının yapması gereken en değerli iş ve İnşallah bu sezonun sonunda da biz bunu en üst seviyeye çıkarmış olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerini kullandı.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum