Advert
as

Yeni Murat Köprüsü Dualarla Açıldı

Yeni Murat Köprüsü Dualarla Açıldı

Aşağı Kalehan Barajı’nın Kasım ayında su tutması nedeniyle su altında kalacak eski Murat Köprüsü yerine başka bir noktada yapılan yeni köprü dualarla açıldı.

 

Kasım ayında yapımı bitecek olan Aşağı Kalehan Barajı’nın su tutması sebebiyle su altında kalacak eski Murat Köprüsü yerine başka bir noktada yeni köprü yapıldı.

 

Taziye nedeniyle bölgede bulunan bölgenin tanınmış Seydaları, Köprü açılışını dualarla gerçekleştirerek köprünün hayırlara vesile olmasını dilediler.

 

Köprü yapımı nedeniyle memnuniyetini dile getiren köylüler ise yapımda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Bu kapsamda Kalehan Barajının yapım işini üstlenen firma tarafından alternatif köprü yapılıp tamamlandı. 80 metre yükseklikte köprülü viyadük 15 köy ve 50 mezraya hizmet verecek.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum