Advert
as

Solhan Spor Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

Solhan Spor Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda bulunan Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Gümüşhane deplasmanından 3 puanla ayrıldı.

 

TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik Spor ile sezonun ilk karşılaşmasını yapan temsilcimiz Solhan Spor Kulübü zorlu deplasman sonrası müsabakayı 1-3 kazanarak Solhan Spor taraftarlarına büyük moral verdi.

 

Gümüşhane deplasmanında yapılan müsabakayı izleyenler arasında, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, Solhan Spor Kulübü Başkanı Nurullah İslamoğlu, ve Solhan Spor yöneticileri bulunarak tribündeki yerlerini aldı.

 

TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik Spor ile Solhan Spor Kulübünün karşılaşmış olduğu sezonun ilk müsabakasında ilk seti  26-24 kazanan ev sahibi takımının 1-0'lık üstünlüğü ile başladı. Akabinde ikinci seti 26-28, üçüncü seti  20-25, dördüncü seti de 25-15'lik sonuçlarla alan temsilcimiz Solhan Spor üç puanı hanesine yazdırarak, sezona galibiyetle başladı.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, ikinci maçı ise Hatay Büyükşehir Belediye ile 19 Ekim 2019 tarihinde Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum