Advert
as

Vali, Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Vali, Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Periyodik olarak devam eden ‘Vatandaşla Buluşma / Halk Toplantıları’ kapsamında Vali Kadir Ekinci, vatandaşları makamında ağırladı.

 

Vali Kadir Ekinci, periyodik olarak devam eden ‘Vatandaşla Buluşma / Halk Toplantıları’ kapsamında vatandaşları makamında ağırladı. Ekinci; “‘Düzenli olarak vatandaşımızla buluşuyoruz. Notlarımızı alıyoruz, ardından ilgili kurumlara talimatlarımızı iletiyor ve sorunların kısa zamanda çözümü ve taleplerin karşılanması için birlikte çaba gösteriyoruz.” dedi.

 

Makam odasının kapılarını sürekli açık tutan ve kendisine ulaşmak isteyen vatandaşları makamında kabul eden Vali Ekinci, Ekim ayının ikinci toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Vatandaşların talep ve sorunlarının kamu kurumlarının ilgili mercilerine doğrudan iletilmesini sağlamak, sorunlara hızlı çözümler bulmak ve vatandaşların devletle bağını daha da güçlendirmek adına düzenli olarak yapılan 'Vatandaşla Buluşma / Halk Toplantısı'nda Vali Ekinci vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

Toplantı sonunda yaptığı değerlendirme konuşmasında Vali Ekinci şunları söyledi:”Düzenli olarak vatandaşımızla buluşuyoruz. Bazen vatandaşımızın evine misafir oluyoruz; bazen esnafımızı işyerinde ziyaret ederek sıcak bir çay eşliğinde sohbet ediyoruz; bazen de Valilik makamında ağırlayarak sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Notlarımızı alıyoruz, ardından ilgili kurumlara talimatlarımızı iletiyor ve sorunların kısa zamanda çözümü ve taleplerin karşılanması için birlikte çaba gösteriyoruz.”

 

Farklı konulardaki sorunlarını, şikayetlerini, taleplerini ve önerilerini yüz yüze anlatma fırsatı bulan vatandaşların bu uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek bu uygulama için Vali Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum