Advert
as

Kaymakam Kıyıcı’dan Gazetemize Ziyaret

Kaymakam Kıyıcı’dan Gazetemize Ziyaret

İlçemize yeni atanan Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, gazetemize iade-i ziyarette bulundu.

 

Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, ilçedeki görevine başlamasının ardından ilçede tanışma ve kaynaşma adına gazetemize iade-i ziyarette bulundu. 

Gazetemiz ofisinde gerçekleşen ziyarette gazetemiz sahibi Ahmed Çiftçi ile görüştü. 

Solhan’ın güzel bir yer olduğunu söyleyen Kaymakam Kıyıcı, “Biz buraya hizmet için geldiğimizin farkındayız. İmkanlar dahilinde elimizden geldiğince ilçemize hizmet etmeye gayret göstereceğiz.” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz sahibi Ahmed Çiftçi, Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı’ya teşekkür ederek güncel konular ve medya üzerine bir süre sohbet etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum