Advert
as

Belediye Personeli Sağlık Kontrolünden Geçti

Belediye Personeli Sağlık Kontrolünden Geçti

İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız öncülüğünde belediye çalışanlarının tamamına sağlık muayenesi yapıldı.

Solhan Belediye Başkanlığı tarafından 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında belediye başkanı Abdulhakim Yıldız öncülüğünde belediye çalışanlarının tamamına Periyodik Sağlık muayenesi yapıldı.

 

Periyodik Sağlık Muayenesi kapsamında Akciğer filmi, odiometre, Solunum fonksiyon testi (SFT), Elektrokardioğrafi (EKG),Kan tetkikleri vb. muayeneler iş yeri hekimi kontrolünde yapıldı.

 

Sağlık taramasında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız; “Bugün İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında bizde kendi personelimizi sağlık taramasından geçirdik. Bu vesile ile doktorlarımıza da teşekkür ediyorum.  Amacımız çalışan personelimizin sürekli sağlığını düşünmek ve bu anlamda bugün yapmış olduğumuz bu taramanın sonucunda umarım çalışanlarımızın herhangi bir sıkıntısı olmaz. Olası sıkıntılara karşı en azından bir ön tedbire karşı bizlerde bugün kurum olarak personelimize sağlık taramasını gerçekleştirdik. Ben katkısı olan herkese de teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah bütün çalışanlarımıza ve bütün İslam Âlemine sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam nasip etsin.” dedi.

 

Program kapsamında Belediye İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Güler, iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum