Advert
as

Her Pazartesi Çocuklar için Kitap Okunuyor

Her Pazartesi Çocuklar için Kitap Okunuyor

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphanesi arasında imzalanan protokol gereği Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Kütüphane personeli tarafından her pazartesi günü kitap okunuyor.

 

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ile Bingöl İl Halk Kütüphanesi arasında imzalanan protokol gereği her pazartesi günü İl Halk Kütüphanesi tarafından görevlendirilen iki personel tarafından ilimiz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde kitap okuma programları düzenleniyor.

 

İlimizde yaşayan dezavantajlı gruplara yol gösterme, kitap okutma, kitap okumayı ve kütüphaneyi sevdirme, okumayı benimseme, sevdirme, kitap okuma alışkanlığı kazandırma amacıyla Bingöl İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu ve Bingöl İl Halk Kütüphanesi Müdürü Muhammed İnan İşlek tarafından imzalanan “Kitap Okuma, Masal Okuma, Kütüphaneyi Tanıtma” protokolü gereği Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına her pazartesi günü saat 09.30 – 11.00 saatleri arasında görevli personel tarafından kitap okunuyor.

Hastanelerin beden ve ruh sağlını iyileştirirken maneviyata, kültüre, eğitime de katkı sağlayabildikleri bir ortama dönüşmesi ile önemli bir açığın giderilmesini sağlayan, hasta ve hasta yakınlarına kısa bir zaman dahi olsa hastalıklarını unutturmak, kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak, iyileşmek için moral ve motivasyon sağlamak için imzalanan bu protokolde emeği geçenlere teşekkür ediyor, hasta ve hasta yakınlarımızı her pazartesi günü saat 09.30 – 11.00 saatleri arasında kitapla buluşmaya davet ediyoruz.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum