Advert
as

Bingöl İHH’dan Öğrencilere kitap desteği

Bingöl İHH’dan Öğrencilere kitap desteği

Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği , öğrencilere yardımcı ders kitabı dağıtımında bulundu.

İHH, Türkiye ve dünyada yaptığı insani yardım faaliyetlerinin yanı sıra öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarına katkıda bulunmak için de çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Bingöl İHH, bir yayınevinin destekleriyle il genelinde bulunan ortaokul ve lise öğrencilerine yardımcı ders kitabı dağıtımında bulundu. Bu çerçevede toplamda 3 bin adet yardımcı ders kitabının dağıtımı yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bingöl İHH Başkanı Muhittin Gili, kaynakların verimli kullanılması ve okulların başarısının artması amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Gili, “Kitaplarımızı öğrencilerimize hediye ettik. Kitapları verenlerden, buna sebep olanlardan da Allah razı olsun. Amacımız yetim, muhtaç ve kitap almaya gücü yetmeyen öğrenci kardeşlerimize destek olmaktır. Öğrenci kardeşlerimiz çok memnun kaldılar. İnşallah istifade edilir ve öğrenciler daha başarılı olurlar. Katkı sunanlara teşekkür eder, öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Kendilerine kitap yardımı yapılan öğrenciler de duygularını paylaşarak, yardımlarından ötürü Bingöl İHH Derneği’ne teşekkürlerini ilettiler. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum