Advert
as

Okul Önlerinde Tedbirler Alınacak

Okul Önlerinde Tedbirler Alınacak

‘Trafik Değerlendirme Toplantısı’ Vali Kadir Ekinci başkanlığında gerçekleştirildi. Alınan kararla okulların önlerinde ve çevrelerinde bulunan yaya geçidi ve yaya ikonlarının yapılması konuları ele alındı.

Bingöl’de trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik trafik eylem planları, kampanyalar, trafik düzenleme ve denetleme ile bilgilendirme faaliyetlerinin hassasiyetle yürütülmesine yönelik uygulamaların gözden geçirildiği, ‘Trafik Değerlendirme Toplantısı’ Vali Kadir Ekinci başkanlığında gerçekleştirildi.

 

İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Ekinci’nin yanı sıra 49. Komando Tugay Komutan V. T. Albay Ali Olcay Küçüktepe, Vali Yardımcısı Taner Bolat, ilçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, İl Jandarma Komutan V. J. Albay Mesut Kandemir ile ilgili kurum müdürleri ve trafikten sorumlu birim amirleri katıldı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca toplantı gündem maddeleri doğrultusunda birer sunum yapıldı. Sunumlarda;

 

Bingöl il genelinde kazaların önlenmesi için yapılan denetimler ve uygulamalar, ‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ kampanyası kapsamında 2019 yılı içinde farkındalık yaratılması amacıyla yapılan çalışmalar, yaya geçidinin önemini belirtmek amacıyla denetimlerin ve faaliyetlerin arttırılması, il merkezi ve ilçeler arasında bulunan bağlantı yollarında virajların sık olduğu bölgelerde kazaların önlenmesi amacıyla alınan ve alınacak tedbirler, Bingöl il merkezinde bulunan okulların önlerinde ve çevrelerinde bulunan yaya geçidi ve yaya ikonlarının yapılması, mevcut ise görünürlüğünün arttırılması gibi konular ele alındı.

 

Sunumlar eşliğinde yapılan bilgilendirmenin ardından ilgili kurumların yapılan çalışmalara gerekli desteklerinin sağlanması ve koordinasyon amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu.

 

İl genelinde trafikle ilgili çalışmaların değerlendirilmesi ve eksikliklerin tespit edilerek çalışmaların hızlandırılması yönünde kararların alındığı toplantı dilek ve temennilerin paylaşılması ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum