Advert
as

Öğrenciler Atık Yağlardan Sabun Yaptı

Öğrenciler Atık Yağlardan Sabun Yaptı

Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okul pansiyonundan alınan atık yağlar ile sabun elde etti.

 

Sıfır atık düşüncesi ile Biyoloji öğretmeni Dilek Köse öncülüğünde okulun öğrencileri biyoloji laboratuarında okul pansiyonundan alınan atık yağlarla sabun yaptı.

 

Biyoloji öğretmeni Dilek Köse; "Sıfır atık düşüncesinin gerçekleştirilmesi ve geri dönüşüm bilincinin oluşturulmasını amaçladık. Atık yağları kullanarak çevre kirliliği önlenmiş olacaktır. Ayrıca geri dönüşümle beraber organik bir ürün elde edilmiş oldu." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum