Advert
as

Hastane Yönetiminden Dere’ye Teşekkür Plaketi

Hastane Yönetiminden Dere’ye Teşekkür Plaketi

Solhan Devlet Hastanesi yönetimi tarafından Solhanlı İşadamı Yüksel Dere’ye teşekkür plaketi takdim edildi.

Solhan Devlet Hastanesinde açılmış olan Kan Transvizyon ( Kan Bankası ) ünitesi için  İşadamı Yüksel Dere tarafından bir adet derin dondurucu hibe edildi.

Solhan Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Döğer, “Hastanemizde Kan Transvizyon ( Kan Bankası ) ünitesi açılmış olup ihtiyaç duyulan bir adet derin dondurucuya Solhanlı İşadamı Yüksel Dere tarafından hibe edildi. Yardım severliğinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Solhanlı İşadamı Yüksel Derenin yapmış olduğu bu örnek davranış sebebiyle Hastane Başhekimi Murat Döğer, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Selçuk Tügen ve Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Hamit Coşkun tarafından plaket takdim edilerek teşekkür edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum