Advert
as

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğrencileri Unutmadı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğrencileri Unutmadı

‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Özel Güneş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ziyaret edildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Şube Müdürü ve beraberindekiler Özel Güneş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini ziyaret ederek, çocukların tebessümlerine ortak oldu.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, “Engelli bireylere aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam temennisinde bulunarak, engelli bireylerin diğer bireylerle birlikte eşit hak ve fırsatlar kapsamında toplumsal yaşamın her alanına etkin katılımlarını önemsediklerini ve engellilere gerekli fırsat ve imkânların verilmesi gerektiğini” ifade etti.

 

Kurum Müdürü Sayın İsmail Tuğu yapılan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada “3 Aralık dünya engeliler günü olarak değil, Farkındalık günü olarak değerlendiriyoruz. Kalplerin sevgi dolu olması en büyük engelsizliktir. Toplumumuzda duyarlılık oluşturmamız lazım. Sadece böyle günlerde değil bütün zaman dilimlerinde asla ve asla unutmamalıyız ki biz sağlıklı insanlar da birer engeli adayıyız. Ben Solhan’ımız da böyle bir kurumda çalıştığıma ve böyle bir işle hayatımı devam ettirdiğim için çok mutluyum. Özel güneş özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak toplumu bütün bireylerini duyarlılığa davet ediyoruz. Sevgi ile başarılmayacak bir engel yoktur. Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürüm ve şube müdürlerimin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduk. Farkındalıklarından dolayı hepsine teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum. ” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum