Advert
as

Solhan Spor’dan Özel Öğrencilere Ziyaret

Solhan Spor’dan Özel Öğrencilere Ziyaret

Solhan Spor, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ kapsamında Özel Güneş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Solhan Spor yönetimi ve sporcuları özel öğrenciler ile yakından ilgilenerek eğlencelerine ortak oldular. Özel Güneş Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çeken sporcular, öğrencileri Solhan Spor'un karşılaşmalarını izlemeye davet etti.

 

Solhan Spor Kulübünden yapılan açıklamada,”Sporcularımızı güler yüzle karşılayan Kurum Müdürü Sayın İsmail Tuğu, kurum çalışanları ve Özel öğrencilerin ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.” denildi.

 

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kurum Müdürü Sayın İsmail Tuğu, “3 Aralık Dünya Engelliler farkındalık gününde hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olan bireyler olarak yetiştiren, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif yer alabilen bağımsız bireyler olarak yer alabilmeleri için her alanda gerekli duyarlılığın artmasını sağlamamız gerekmektedir. Engelli bireylerle ilgili toplumsal farkındalığın artmasını, onların hayatlarının kolaylaştıracak yeni adımlarım atılmasını, bütün engellerin sevgi saygı ve dayanışmayla aşılacağını toplumda yaşayan her bireye benimsetmek gerekmektedir. Tohum toprağın bağrına, engelli birey de topluma emanettir.

3 Aralık dünya engelliler farkındalığı günü kutlamalarında meselenin sadece engelli bireyleri fark etmek değildir. Toplumun, dünya ve ülke yasalarının gereklerine uyma zorunluluğunu da hatırlaması gerekir. 3 Aralık dünya engelliler günü bu bağlamda engellilerin haklarının ihlali durumunda Kanuni yaptırımlarında hatırlatıldığı gün olmalıdır. Engelsiz bir gelecek dileğiyle…” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum