Advert
as

Gençlik Merkezi, Gazeteciler Gününü Unutmadı

Gençlik Merkezi, Gazeteciler Gününü Unutmadı

Solhan Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle kahvaltı programı düzenlendi.

İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle ilçe Gençlik Merkezinde kahvaltı programı düzenledi.

 

Programa, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, İlçe Gençlik Spor ve Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, Şube Müdürü Muhtesim Tunç, kurum personeli ile basın mensupları katıldı.

 

Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ise,”Yurdumuzun dört bir yanında milletimizin yüce menfaatleri doğrultusunda fedakarca görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basın mensuplarımızın daha güzel şartlarda halkımızı bilgilendirmesi adına 2020 yılının iyiliklerin arttığı ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; gazetecilik mesleğine gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu bir meslek yaşamı diliyor, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”ifadelerini kullandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum