Advert
as

Badminton’da Sabiha Bahçıvan Rüzgarı

Badminton’da Sabiha Bahçıvan Rüzgarı

Okul Sporları kapsamında Bingöl’de düzenlenen Genç Kızlar ve Genç Erkekler Badminton müsabakalarında Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi il birincisi oldu.

Bingöl’de düzenlenen Okul Sporları kapsamında Genç Kızlar ve Genç Erkekler Badminton müsabakalarında Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi il birincisi olarak ilçemizi gururlandırdı.

 

Bingöl 2019-2020 dönemi 7-10 Ocak 2020 tarihinde Okul Sporları Mahalli Yarışmaları kapsamında Bingöl Şehir Spor Salonunda düzenlenen Genç Kızlar Badminton müsabakalarında Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencileri, İMKB Bingöl Anadolu Lisesini 5-0, Özel Bingöl Hürriyet Anadolu Lisesini 5-0, Özel Bingöl Hürriyet Fen Lisesini ise 3-2 mağlup ederek, Bingöl il birincisi oldu.

 

Genç Erkekler Badminton müsabakalarında ise Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi öğrencileri, Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 5-0, Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesini 5-0, Karşıyaka Anadolu Lisesini 5-0, 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesini de 5-0 ‘lık net skorlarla mağlup ederek Bingöl il birincisi oldu.

 

Okul Müdürü Ferzede Açan tarafından yapılan açıklamada, “Okul Sporları kapsamında ilimizde yapılan Badminton müsabakalarında kız ve erkek öğrencilerimiz maçları kayıpsız tamamlayarak İl birincisi olarak ve kupa ile döndüler. Öğrencilerimizi bu anlamda tebrik ediyor, özellikle özverili çalışmalarından ötürü okulumuza bu gururu yaşattığı için Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Arık hocamıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum