Advert
as

Başkan İslamoğlu’ndan Gazetemize Ziyaret

Başkan İslamoğlu’ndan Gazetemize Ziyaret

Solhan Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak dünya çalışan gazeteciler günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

Solhan Spor Kulübü Başkanı Sebahattin İslamoğlu ile Solhan Spor Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Dere, Enver Caneri ve Cemal Kırım “10 Ocak dünya çalışan gazeteciler günü” münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi ile yapılan görüşmede, basın özgürlüğü ve basının içinde bulunduğu zorluklar konuşuldu.

Gazetecilerin toplumun haber almadaki gözü kulağı olduğunu dile getiren başkan Sabahattin İslamoğlu, “Gazetecilik mesleğini zor şartlar altında yaparak vatandaşlara haber alma imkanı sunuyorsunuz. Bu görevi yerine getirirken gece gündüz durmadan çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.” diyerek gazeteciler gününü kutladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum