Advert
as

Solhan Spor, Tokat'tan Bir Puanla Döndü

Solhan Spor, Tokat'tan Bir Puanla Döndü

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Niksar Belediye voleybol takımına 3-2 mağlup oldu.

 

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü sezonun on dokuzuncu haftasında Tokat deplasmanında mücadele ettiği Niksar Belediye voleybol takımına 3-2 mağlup oldu.

 Niksar Kapalı Spor salonunda Solhan Spor ile Tokat temsilcisi Niksar Belediye voleybol takımı arasında yapılan müsabakada, İlk seti temsilcimiz 22-25 alarak 0-1 üstünlükle başladı. İkinci set’te ise ev sahibi Niksar Belediye 25-18, üçüncü seti 25-22 alarak 2-1 üstünlük sağlamayı başardı. Solhan Spor Kulübü Dördüncü seti 22-25 alarak eşitliği sağladı. Tie break setinde ise ev sahibi takım 15-10 alarak Solhan Spor’u 3-2 mağlup etti.

 Böylelikle Solhan Spor voleybol takımı, TVF Birinci Lig Erkekler B Grubunda oynanan 19. Hafta müsabakası sonucunda 37 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

 Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, bir sonraki müsabakası Akkuş Belediyesi ile 23 Şubat 2020 tarihi Pazar günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum