Advert
as

Öğrencilere, Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Anlatıldı

Öğrencilere, Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Anlatıldı

Dilektepe Köyü Ortaokulu’ndaki Öğrencilere “Etkili ve Verimli Ders Çalışma Yöntemleri” Semineri verildi.

 

Bingöl Gençlik Çalıştayı Kapsamında Dilektepe Köyü Ortaokulu’nda Öğrencilere “Etkili ve Verimli Ders Çalışma Yöntemleri” anlatıldı.

 

Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görev yapan Sosyolog Handan Çiftçi tarafından Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerin oluşması için, aile içi iletişim süreçlerinin işlevselleştirilerek aile yaşam kalitesinin artmasına yönelik Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında Dilektepe Köyü Ortaokulu’nda “Etkili Ve Verimli Ders Çalışma Yöntemleri” konulu seminer düzenlendi.

 

Konu ile ilgili yapılan açıklamada,”İlçe Jandarma Komutanlığı Personelleriyle ortaklaşa gerçekleştirilen okul ziyaretinde okullarımızda suçla mücadele ve okullarımızın genel güvenliğinin artırılması için, öğrencilerimiz üzerinde farkındalık oluşturulması, okul içi başarılarının artırılması ve okul çevresinde meydana gelebilecek suçların önüne geçilerek, öğrencilerimizin toplumsal sorunlara duyarlı, gözlem yeteneği gelişmiş, kendilerini ve çevresindekileri koruma bilincine sahip bireyler olarak yetiştirirken; aynı zamanda akademik olarak başarılı olmaları hedeflenmektedir.”denildi.

 

Düzenlenen seminerde; “ Etkili ve verimli ders?  Çalışma Yöntemleri? Doğru Ders Çalışma Taktikleri? Planlı Çalışmanın Önemi? Çocuğun Eğitiminde Aile Mi Okul Mu Daha Etkilidir? Okul Aile İlişkileri Nasıl Daha İyi Olur? Çocuklarımızın Başarısında Evde Öğrenme Ortamı Oluşturulmasının Önemi Nedir? Evde Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandırma Yöntemleri? Günlük Aktivitelerle Öğrenmeyi Pekiştirmenin Önemi“ vb. konulara değinilerek planlı çalışmanın çocuğun başarısındaki önemine vurgu yapıldı.

 

Oldukça verimli ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen seminer sonunda; öğrencilere çeşitli dokümanlar hediye edilirken, öğrencilerden gelen sorular açık ve anlaşılır bir şekilde cevaplandırılarak uygulamanın pratik yöntemlerine değinildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum