Advert
as

Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “Sabah Namazı Buluşması” programı İmam-ı Gazali Camisinde gerçekleştirildi.

İlçe Müftülüğü tarafından Sabah Namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle kaynaşmak ve din görevlilerine motivasyon ziyaretinde bulunmak maksadıyla camilerde sabah namazı buluşmaları gerçekleştiriliyor.

 

Müftülük tarafından organize edilen ‘Sabah Namazı Buluşması’ programları vatandaşların yoğun katılımıyla İmam-ı Gazali Camiisinde düzenlenerek devam etti.

 

Programda konuşma yapan İlçe Müftüsü Muharrem Dutar:“Cami merkezli din hizmetlerimizi daha etkin ve daha kapsamlı hale getirmek, gençlere, öğrencilere, kadınlara ve çocuklara bu ulvi hizmeti ulaştırmak için İlçe Müftülüğü olarak programlar yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda iki haftada bir lise ve ortaokul öğrencilerimize yönelik Gençlik Sohbetleri, bayanlara yönelik köylerde vaaz İrşad programları, okul öncesi çocuklara yönelik 04-06 Yaş Kur'an Kurslarımız ve Sabah Namazı Buluşmaları. İki haftada bir gerçekleşen buluşmalar kapsamında İmam-ı Gazali Camiinde gerçekleştirdik. Kur'an tilaveti, Sabah Namazı, tembihat, sohbet, dua ve ikramlar ile programımızı tamamladık. Bu tür programların amacı; günün en feyizli ve bereketli saatleri olan Sabah Namazı vaktini Kabe'nin şubelerinde mü'min kardeşlerimizle ve gençlerimizle birlikte değerlendirmek ve bu bereketten istifade etmektir. Bu programlar birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kardeşlik bağlarını güçlendiren ve ibadet şuurumuzu canlandıran programlardır. Bu gayeyle İlçe merkezindeki camilerde cemaatimizle sohbet etmek ve beraber olmaya devam edeceğiz inşallah. Değerli Solhan halkımızı ve özellikle gençlerimizi Sabah Namazı Buluşmalarına davet ediyorum. Bir dahaki program 07.03.2020 Cumartesi günü Hidayet Camiinde olacaktır. Halkımızın ilgisi ve teveccühü için teşekkür ederim." dedi.

 

Program, Kur'an tilaveti, Sabah Namazı, tesbihat, kısa sohbet, çorba ve çay ikramıyla sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum