Advert
as

Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR Arasında Protokol

Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR Arasında Protokol

Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında İŞKUR İş Kulübü Hizmetlerinin Sunumuna ilişkin protokol imzalandı. Protokolün imzaları Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak ve İŞKUR İl Müdürü Mehmet Fesih Güler tarafından atıldı.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak’ın makam odasından düzenlenen imza töreni ile hayata geçirilen protokolde Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İŞKUR İş Kulübü ile direkt temasa geçebilecek.

 

İmzalanan protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Bingöl Üniversitesi olarak kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini belirterek, “İlk kez iş hayatına atılmayı düşünen ve atılacak olan öğrencilerimize kolaylık sağlayacak ve yol gösterecek güzel bir işbirliği protokolü imzaladık. Bu protokol, işini değiştirmek isteyenlere ya da dezavantajlı grupların yeni bir iş bulmalarını kolaylaştıracak.Ayrıca, bilgilerini artırmayı ve özgüvenlerini yükseltmeyi sağlayacak. protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

İŞKUR İl Müdürü Mehmet Fesih Güler ise protokolün güzel işlere vesile olacağını ifade etti. Güler,   “İş Kulüpleri ekseninde Bingöl Üniversitesi öğrencileri ve mezungruplara verilen teorik eğitimlerin mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama, telefon görüşmeleri gibi uygulamalı eğitimlerle desteklenecek” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum