Advert
as

Solhan Yeniden Refah'tan İdlib Açıklaması

Solhan Yeniden Refah'tan İdlib Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanlığı, Suriye'nin İdlib kentinde yaşanan saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada vefat eden askerlere Allah'tan rahmet ve acılı ailelere sabır dilerken yaralı askerlere ise acil şifa dileğinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanlığı, 27 Şubat 2020 tarihinde Suriye'nin İdlib kentinde gerçekleşen menfur saldırı hakkında açıklamada bulundu.

 

Yapılan açıklamada; "27 Şubat 2020 Perşembe günü aynı zamanda Regaib Kandili olan gecede ülke olarak acı bir haber aldık. Suriye'nin İdlib kentinde bulunan Mehmetçiğimize yönelik düzenlenen hava saldırısında 33 askerimizin şehit olduğunu ve 32 askerimizin de yaralı olduğunu üzüntüyle öğrendik. Bir gün sonra da Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'deki saldırıda 1 askerimizin şehit olduğunu 2 askerimizin yaralandığını duyurdu. Yaşanan saldırıda şehit olan askerlerimizden biri de Bingöllü askerimiz Astsubay Muharrem Ögütcü oldu. Suriye’de gerçekleşen menfur saldırıda şehit olan Bingöllü askerimiz Astsubay Muharrem Ögütcü ve silah arkadaşlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun. Acının tarifi olamaz. Bu büyük acıya karşılık Cenab-ı Allah’tan tüm milletimize sabr-ı cemil niyaz ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

 

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi: "Halkları kardeş olan, ortak inanç, kültür ve tarihe sahip olup, yüzlerce yıl aynı Devletin vatandaşı olarak yaşayan iki komşu ülkenin emperyalist güçlerin etkisiyle savaşın eşiğine gelmesi kabul edilebilecek bir durum değildir. Milletçe ayrışmak ve kutuplaşmak yerine; bölgeyi emperyalist planları doğrultusunda bugünkü haline getiren, Suriye’deki terör unsurlarını eğiten, donatan, ağır silahlarla teçhiz eden, ülkemizi orada operasyon yapmak zorunda bırakan asıl düşmanlara odaklanmak ve bu mihrakların oyunlarını bozacak tedbirler almak devletimize düşerken millet olarak bizlerin de birlik ve beraberlik içinde aklı selim davranmamız gerekir. Bugün ayrışırsak; bölünürüz ve ülke diye bir şeyden, vatan bütünlüğünden söz edemeyiz. Ancak birlik olursak Çanakkale misali karşımızda kimse kalmaz. Rabbim birliğimizi daim eylesin."denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum