Advert
as

Atletizm’de Yenibaşak YBO Fırtınası

Atletizm’de Yenibaşak YBO Fırtınası

Bingöl’de yapılan Atletizm Geliştirme Projesi yarışında Yenibaşak Yatılı Bölge Okulu (YBO) öğrencileri, fırtına estirdi.

Yenibaşak Yatılı Bölge Okulu (YBO) öğrencileri, 7 Mart 2020 tarihinde Bingöl’de yapılan Atletizm Geliştirme Projesi yarışında fırtına estirdi.

 Bingöl’de yapılan yarışmada Yıldız Erkeklerde Yenibaşak Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinden Abdulvahab Gül birinci,  Nihat Barlı ikinci, Tuncay Arlı üçüncü, Sezgin Gündüz ise dördüncü olurken Minik Erkekler de Atatürk Ortaokul öğrencisi İbrahim Açan birinci, Yenibaşak Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinden Ramazan Güllü ikinci, Muhammed Arlı üçüncü, Yeşilova İmam Hatip Ortaokuldan Musa Ayaz Çakar ise dördüncü oldu.

 Dereceye giren öğrenciler, 14 Mart 2020’de Batman ilinde yapılacak Bölge Finali Yarışmalarına katılacaklar.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum