Advert
as

Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı Yapıldı

Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı Başkanlığında, Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda "Uyuşturucuyla Mücadele Mart Ayı Toplantısı" gerçekleştirildi.

Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı, Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı başkanlığında ilgili kurum amirlerinin katılımıyla Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 Uyuşturucuyla mücadele toplantısında konuşan Kaymakam Kıyıcı,”Bağımlılık; sosyal, psikolojik ve fizyolojik olarak bireylerin sağlığını bozarak dünyanın tamamını tehdit eden bir halk sağlığı sorunu olmasının yanı sıra ülkelere mali açıdan büyük zarar veren toplumsal bir problemdir. Toplumsal güvenlik sorunu olan uyuşturucu madde kullanımının ve bununla bağlantılı suçların toplumsal gelişimimizin önünde ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Uyuşturucunun oluşturduğu güvenlik ve sağlık tehditlerinin yanında, başta terör örgütleri olmak üzere suç örgütlerinin finansmanı için en önemli araçların başında gelmektedir.

 Bu nedenle Bakanlığımızca uyuşturucu ile mücadelenin her boyutuyla ele alınarak, politika belgelerinin ve eylem planlarının geliştirilip uygulanmaktadır. Yürütülen bu strateji çerçevesinde, İlçemizde de Mart ayının “Başka Yol Yok, Uyuşturucuya Geçit Yok” mottosu ile farkındalık, mücadele, kararlılık için eylem ayı olarak kabul edilerek uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinin arttırılması hedeflenmektedir.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum