Advert
as

Solhan Atlı Spor Kulübünden Soyisim Komisyonu İçin Üye Talebi

Solhan Atlı Spor Kulübünden Soyisim Komisyonu İçin Üye Talebi

Solhan Atlı Spor Kulübü Başkanı Abdullah Kurtaran, “492 soyisim temsilcisi olarak kuracağımız komisyonda gereken üye sayısını toplayarak hayvan ve tarımsal olarak elde edeceğimiz %65 hibe destekli projelerle ilçemiz genelinde 3200 kişi istihdam sahası oluşturulacak.” dedi.

Solhan Atlı Spor Kulübünde üyeleri ile bir araya gelen Kulüp Başkanı Abdullah Kurtaran, “Memleketimizin var olan Kültürümüzü yaşatmak ve daha güçlü hale getirmek amacıyla hedeflediğimiz şekilde 28 köy, 4 Mahalle, 1 Belde de 492 Soy isim bir araya getirerek, Solhan İlçemiz tarihinde Atlı Spor Kulübü Derneği olarak bir ilki başarmıştır. Atlı Spor Derneği her Solhanlıyı temsil eden bir kuruluştur. Bu anlam da 27 büyüklü küçüklü aşiret, 115 esnaf kanat önderleri, muhtarlar, siyasi partilerimizin fikir görüşleri alınarak Atlı Spor Kulübü derneği oluşturmuş ve kurulmuştur. Solhan Atlı Spor Kulübü sosyal faaliyetlerimizin 2018 yılında Solhan da var olan 32 mahalli yerlerimizden tamamını faaliyetlerimize dahil ederek faaliyetler yapıldı.Solhan Atlı Spor Kulübü Derneği, 2018 yılında tüm mahalle ve köylerimizi faaliyetlerimize dahil ederek Türkiye ve Solhan tarihinde bir ilki yakalamıştır. 32 mahalle üyelerimizle oluşturduğumuz futbol turnuvasında dereceye giren takımlarımıza çeşitli ödüller ve hediyeler verildi. Futbol turnuvamız da 723 gencimiz yeteneklerini icra etmişlerdir. Solhan kültürel atlı spor kulübü Türkiye tarihinde toplumsal olarak bir memleketin tamamını bir çatı altında toplamayı başarmıştır. Yaz Kur’an Kursuna kayıtlı olan gençlerimiz adına futbol turnuvasına 217 genç kardeşimiz katılması yaz Kur’an Kurslarına katılım oranını artırmıştır. Solhan atlı spor kulübü 2018 yılında yöresel rahvan at yarışları bir ilk olarak ilçemiz de düzenlemiştir. 2018 yılı toplamında yapmış olduğumuz faaliyetlerimiz de 1050 gencimizin düzenlemiş olduğumuz faaliyetlere dahil edilmiştir.” Dedi.

 

Kurtaran, “2019 yılı Solhan Atlı Spor Kulübü Derneği, faaliyetleri doğrultusunda vizyonu üzerinden toplam 2070 gencimizi faaliyetlerimize dahil ederek dereceye giren 520 gencimize çeşitli ödüller verilmiştir. Solhan atlı spor kulübü derneği amaçladığı, kültürel sosyal alanda büyük başarılar elde etmiştir. Oluşumlar üzerinden büyük bir başarılar yakalamıştır. Projemizin üçüncü olarak hedeflerimiz memleketimizin istihdamı ve geleceği olarak 28 köy, 1 belde, 4 mahalle üzerinde tarım ve hayvancılık kapsamında Solhan atlı spor kulübü projesi üzerinden bilimsel olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımız da her bireyin tarım ve hayvancılık biliminde yeteneğine sahip olup, bu anlamda geliştirdiğimiz projeyle mahalle, köy ve beldemizde oluşturduğumuz şubeler vasıtasıyla şube yönetimleri ve soy isim komisyonlarında 10 kişiye kişi başı toplamda 100 büyük baş ve tarım arazilerimizin tarımsal kapsamında %65 hibe desteği ile bu proje üzerinde 3200 kişiye istihdam sağlama amacıyla ilçemizde, ilimizde ve bölgemizde güçlü ekonomi gücü yakalamak, işsizliği önleme ve bölgemizde göçleri engelleme amacıyla istihdamı arttırarak Türkiye'de bir ilki ilçemizde gerçekleştirerek ilimizde ve bölgemizde en yüksek vizyonu yakalamak istiyoruz. Katılımlarınızdan ötürü başta kanaat önderlerimiz, şube başkanlarımız ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum